Avstängt efter olycka på E4. Foto: TT

Trafikproblem efter kraftig krock norr om Gränna

Uppdaterad
Publicerad

Strax efter klockan 14.00 på tisdagen inträffade en olycka på E4 mellan Gränna och Ödeshög. Det är oklart hur många personer som är drabbade.

Fordonen krockade i södergående riktning, i höjd med Vida Vättern, strax innan avfart 105. Hur olyckan gick till är oklart men enligt polisen var kollisionen kraftig. Lastbilschauffören ska ha inte ha fått några fysiska skador. Det är oklart hur många personer som färdades i personbilen och om de skadades. Det finns också uppgifter om att bilen ska ha varit stillastående och tom när den blev påkörd av lastbilen.

Under det inledande räddningsarbetet var ena körfältet avstängt men strax efter klockan 15.00 öppnas vägen för trafiken igen. Polisen uppger dock att det fortsatt är långa köer och att trafiken går sakta.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.