Foto: TT/Temabild

Två gripna efter stöld i Jönköping

Uppdaterad
Publicerad

Polisen har gripit två personer som misstänks för att på måndagsmorgonen ha gjort inbrott i ett hus på Norrängen i Huskvarna.

Strax efter klockan sju fick polisen larm om ett inbrott i ett hus på Norrängen i Huskvarna. De boende i huset var hemma och såg plötsligt två okända män inne på nedervåningen. De hade troligen tagit sig in genom entrédörren till huset som hade stått olåst. Männen sprang från platsen när de blev upptäckta.

En polispatrull som efter händelsen patrullerade i området upptäckte efter en liten stund två män som stämde in på signalementet. De båda befann sig ett kort stycke från det hus där det varit inbrott.

Båda männen greps, misstänkta för grov stöld genom inbrott. En av de gripna hade en påse med föremål som polisen misstänker är stöldgods.

Männen är i 20- respektive 25-årsåldern.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.