Två lastbilar kolliderade på E4 Foto: Mattias Landström

Två lastbilar krockade på E4

Uppdaterad
Publicerad

Två lastbilar kolliderade på E4 vid Klevshult några mil söder om Skillingaryd på måndagskvällen. En person fick föras med ambulans till sjukhus.

Det var vid halv åtta på måndagskvällen som två lastbilar kolliderade på E4. När räddningstjänsten kom fram till platsen var det ett visst dieselläckage samt att det rök från en av lastbilarna.

Begränsad framkomlighet

Olyckan orsakade begränsad framkomlighet mellan trafikplats Klevshult till trafikplats Värnamo norra i båda riktningarna. Trafikanter uppmanades av Trafikverket att välja annan väg på grund av snabbt växande kö.

Två personer var inblandade i olyckan och en av dem fördes med ambulans till Värnamo sjukhus. Region Jönköpings län uppger att det var en man i 70-årsåldern som blev lindrigt skadad och han lades in på IVA för observation. 

Vägen kunde öppnas för trafik igen vid 22-tiden.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.