I samband med en olycka mellan Fegen och Broaryd sent på tisdagskvällen fick tre personer föras till sjukhus. Skadeläget är oklart. Några timmar senare voltade en bil utanför Eksjö, även där fick föraren köras till sjukhus. Foto: Christian Nilsson

Två trafikolyckor – fyra personer till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

Sent igår kväll och tidigt på morgonen skedde två trafikolyckor i länet. Sammantaget fick fyra personer föras till sjukhus.

Vid halv fem-tiden i morse inträffade en singelolycka vid Torsjö söder om Eksjö när en personbil av okänd anledning körde av vägen. Bilen voltade flera varv och föraren fick föras till sjukhus. Skadeläget är oklart

Trädkrock i Gislaveds kommun

I går kväll vid 23-tiden körde en bil in i ett träd på vägen mellan Fegen och Broaryd i Gislaveds kommun. Tre personer satt i bilen och alla fick föras till sjukhus med ambulans. Även där är skadeläget oklart.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.