Foto: Carin Bäcknäs/Terese Edoff/Britt-Marie Persson

Vårbilder från Jönköpings län

Uppdaterad
Publicerad

Klarblå himmel och sommartemperaturer i länet – Kanske har du någon fin vårbild som du kan skicka till oss och som vi kan publicera?

Skicka in dina bästa vårbilder till oss på SVT Nyheter Jönköping: jonkoping@svt.se ! Med hjälp av er tittare kan vi på så sätt spegla årstiden i länet och vi kommer att publicera flera av fotografierna.

Detta gäller för tittarbilderna

Skicka till jonkoping@svt.se

Skriv ditt namn och en förklarande bildtext när du skickar in bilden. Vi vill mycket gärna veta datum och plats, och gärna även telefonnummer så vi kan nå dig.

Bilden ska vara bifogad i mejlet som JPG eller PNG och åtminstone 1280x720px stor. Tänk på att använda bilder i liggande format, eftersom vi beskär alla bilder till 16:9-format.

Tänk på att när du skickar oss bilden upplåter du den för en icke-exklusiv rätt för SVT att fritt använda bilden i SVT:s verksamhet samt framställa exemplar av bilden.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.