Dagens frågeställare: Gabriella Eklund

Uppdaterad
Publicerad

43-åriga Gabriella Eklund är dagens frågeställare. Hon är född och uppvuxen i Arvidsjaur men bodde sex år i San Francisco innan hon beslöt sig för att flytta hem igen. Nu driver hon sin egen frisersalong och stortrivs.

– Det var många som hade åsikter när jag skulle flytta hem om att jag åtminstone borde flytta till Stockholm. Men jag sa ”varför det?”. Och nu har jag bott här i 14 år.

Vad är det som gör att du trivs?

Val 2018 – #dinröst

– Min familj. Sen har jag ett roligt jobb och människorna är så trevliga, ärliga och kommunikativa, säger Gabriella Eklund.

Varje dag, fram till valet, låter vi en kommuninvånare ställa en valfri fråga till två politiker. Idag är SVT:s valturné på plats i Arvidsjaur och dagens fråga ställs alltså av Gabriella Eklund. Hör hennes fråga i klippet ovan. Senare under dagen kommer du få svar på vad politikerna, Lotta Åman (S) och Bjarne Hald (C), svarar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Val 2018 – #dinröst

Mer i ämnet