• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

En person funnen död efter bostadsbrand i Haparanda

Uppdaterad
Publicerad

En bostad i en ort väster om Haparanda brann ner under tisdagseftermiddagen. Under kvällen påträffades en död person i byggnaden.

Larmet kom vid 16.30-tiden. En fullt utvecklad brand rasade i ett bostadshus med tillhörande byggnad. Strax före klockan 19 hittade räddningstjänst en avliden person i en av de branddrabbade byggnaderna.

Den avlidne är ännu ej identifierad. Enligt polisen finns det dock en person skriven på adressen, som inte har gått att lokalisera. Vederbörandes anhöriga är underättade om omständigheterna.

Platsen ska spärras av och polisens tekniker kommer undersöka platsen. Det är i nuläget oklart vad som orsakade branden. Räddningstjänst kommer att vara kvar på platsen under kvällen för eftersläckningsarbete.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.