Vid 05:00-tiden på söndagsmorgonen grep polisen en man i 40-årsåldern misstänkt för misshandel på en kvinna. Foto: TT (Arkiv)

Flera fall av misshandel i länet

Uppdaterad
Publicerad

En man i centrala Luleå ska ha blivit slagen till marken natten mot söndag. Mannen fick föras med ambulans till Sunderby sjukhus för vård.

Händelsen ska ha inträffat vid 03:00-tiden på lördagsnatten. Enligt polisen hann gärningsmännen lämna platsen innan de kommit fram. En anmälan om misshandel har upprättats.

Lite tidigare på kvällen greps två personer av ordningsvakter på en krog i Piteå. När polisen kom till platsen hade stämningen lugnat ned sig, men patrullen upprättade ändå en anmälan om misstänkt misshandel. De höll även förhör med vittnen och målsägare. En person ska även ha omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Tidigt på söndagsmorgonen griper polisen en man i 40-årsåldern, även han misstänkt för misshandel. Mannen ska ha slagit en kvinna som han har en relation med.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.