Fullt upp för polisen

Uppdaterad
Publicerad

Under natten har polisen omhändertagit sex personer för fylleri varav en fick lämna prover efter misstanke om narkotikabrott. Två av de omhändertagna personerna är också misstänkta för våldsamt motstånd samt våld och hot mot tjänsteman.

I Piteå anmäldes att en passagerare i en bil ska ha onanerat inför förbipasserande och polisen upprättade en anmälan om sexuellt ofredande.

Polisen har under natten upprättat flera trafikkontroller på olika platser i länet. Vid en trafikkontroll i Gällivare fick en förare sitt körkort omhändertaget efter att ha kört 146 kilometer på en 90-sträcka.

Vid halv tre-tiden i natt körde en lastbil av E4:an vid Haparanda. Föraren klarade sig utan skador men räddningstjänsten fick jobb med att sanera vägen på en stor mängd fisk som fallit ur lastbilen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.