Daniel Rahimi. Foto: Bildbyrån

Hockeystjärna i vildsvinsolycka efter Luleåmatchen

Uppdaterad
Publicerad

Växjös back Daniel Rahimi körde på ett vildsvin när han skulle hämta upp sin svärmor på flygplatsen efter segern mot Luleå Hockey.

Det är Hockeysverige som rapporterar om incidenten. Under torsdagen tog Växjö Lakers emot Luleå Hockey på hemmaplan, en match som Växjö vann med 2-1. Efter matchen var det tänkt att Daniel Rahimi skulle plocka upp sin svärmor på flygplatsen, men det gick inte som planerat.

— Det var efter matchen och jag skulle åka till flygplatsen för att hämta min svärmor som skulle komma på besök. Så dök den upp vid vägkanten, jag hann ställa mig på bromsen. Men det hjälpte ju ingenting direkt. Det bara small, säger Daniel Rahimi till Hockeysverige.

Fick hjälp av annan bilist

Växjöspelaren klarade sig dock utan några skador.

— Nej, jag klarade mig helskinnad och det är jag tacksam för. Vildsvinet klarade sig såklart inte. Men jag är väldigt tacksam för att jag fick bra hjälp av en bil som stannade bakom och som kunde hjälpa mig, säger han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.