Kvinna misshandlad i Luleå

Uppdaterad
Publicerad

Polisen larmades till en adress i Luleå under natten mot söndag. En man hade misshandlat och hotat en kvinna som han har en relation med. Mannen greps och en anmälan gällande misshandel samt olaga hot har upprättats.

Polisen rapporterar i övrigt om en natt med hög arbetsbelastning. I natt kallades fjällräddningen i Kiruna ut för att undsätta en person som blivit sjuk. Personen fördes med helikopter till ambulans som mötte upp på farbar väg.

  • En polispatrull beordrades till en lägenhet i Piteå med anledning av ett bråk. En man som vägrade att lämna adressen avvisades från platsen.
  • En polispatrull beordrades till en campingplats i Luleå där en man uppgav att hans cykel blivit stulen. Patrullen upprättade en anmälan gällande stöld.

Dessutom har polisen omhändertagit tre personer för fylleri och också gjort ett flertal kontroller av personer och fordon som dock inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.