Luleå och karlstad kommun har taggat till inför den sjunde och avgörande SM-finalen. Bilden är ett kollage. Foto: Kollage/Luleå och Karlstad kommuns Facebooksidor

Luleå kommun slänger handskarna och utmanar Karlstad i ”hockeyfajt”

Uppdaterad
Publicerad

Det råder just nu ett kärvänligt hockeybråk mellan Luleå och Karlstad kommun i sociala medier. Avgör själv vem du tycker är fyndigast.

Det var Luleå kommun som startade bråket och slängde handskarna först.

”Tack Färjestad BK för en väl genomförd matchserie och nu ser vi fram emot den helt avgörande matchen ikväll  Hälsningar från solens stad, Luleå”, skriver kommunen på sin Facebooksida.

Repliken: ”Vet att det kan kännas tufft att förlora”

Karlstads svar kom några timmar senare.

”Hej Luleå kommun och tack för hälsningen! Tack för en god matchserie Luleå Hockey! Vi vet att det kan kännas tufft att förlora, så här kommer på förhand en trösterik visa till er från oss. Funkar garanterat lika bra nu som 1997. Med varma hälsningar, Sola i Karlstad”, skriver kommunen och avslutar med några textrader från Sven-Ingvars ”Än finns tid att förlåta”.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.