Foto: TT

Kom försent till bröllop – anmäler taxibolag i Luleå

Uppdaterad
Publicerad

En person boende i södra Sverige har anmält ett taxibolag i Luleå till ARN (Allmänna Reklamationsnämnden). Det efter att en förbeställd körning med 6 personer som skulle från Luleå Airport till ett bröllop i Luleå blev försenad.

I anmälan står det att det var en förbeställd taxiresa som skulle ske 15:15 från Luleå Airport till Luleå och som blev försenad tre gånger. Anmälaren meddelades via tre sms och taxin anlände 15:48.

Hen hävdar i sin anmälan att sällskapet skulle närvara vid en vigsel klockan 16:00 och att fem i sällskapet fick ta sig in till Luleå med en privat bil istället.

Anmälaren skriver att hen väntade in den försenade taxin och därför kom försent till vigseln.

Hen kräver tillbaka 614 kronor för den förbeställda taxin men uppger att det, trots sju meddelanden till taxibolagets huvudkontor i Stockholm, tog 20 dagar innan svar kom och att inga pengar betalats ut ännu.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.