Allis Nyström Foto: Bildbyrån

Nyckelspelare klar för två säsonger till

Uppdaterad
Publicerad

Idag skrev Allis Nyström på för Luleå Basket i två säsonger till. Allis Nyström har varit en nyckelspelare under många år och en stor del av klubbens fem SM-guld.

Det skriver Luleå Basket i ett pressmeddelande.

”Det är en grym nyhet att Allis har skrivit på och jag är jätteglad över att hon vill fortsätta med oss. Allis var, och är, en viktig pusselbit för mig då hon har varit en stor del av resan Luleå Basket har gjort. På planen kommer vi få en tvåvägsspelare som kommer bidra på alla sätt”, säger head coach Robin Sandberg.

”Det är jättekul att äntligen ha kontraktet klart och jag ser fram emot att få börja spela igen. Min rehab har gått bra utan bakslag och nu längtar jag ut på planen igen. Klubbens satsning känns helt rätt och jag tror att det kommer bli något helt annat nästa säsong. Det blir kul!”, säger Allis Nyström

”Det känns väldigt bra att vi fått klart med Allis i ytterligare två år. Innan skadan såg hon riktigt bra ut och spelade på landslagsnivå. Jag tror att hon kommer ligga på den nivån igen kommande säsong. Den energi hon tillför på planen är guld värd”, säger klubbdirektör Christer Sehlin.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.