David Lindquist lämnar Luleå Hockey och återvänder till Björklöven. Foto: Björklöven/Axel Löf

Officiellt: Forwarden lämnar Luleå Hockey

Uppdaterad
Publicerad

David Lindquist lämnar Luleå Hockey – forwarden har redan gjort klart med en ny klubb.

Forwarden kom till Luleå Hockey inför den här säsongen, men nu meddelar Luleå Hockey på sin webbsajt att han lämnar klubben. Han återvänder istället till Björklöven i HockeyAllsvenskan, samma klubb som han värvades från när han kom till Luleå.

– Jag trivdes riktigt bra i Björkklöven tidigare och jag är rejält revanschsugen efter den höst jag haft med Luleå. Det ska bli kul att komma tillbaka till Umeå och jag hoppas att jag kan bidra, säger David Lindquist till Björklövens websajt.

”Utifrån konkurrenssituationen i Luleå Hockey har inte David Lindquist kunnat erbjudas den speltid som han behöver och önskar för sin fortsatta utveckling. Därmed har Luleå Hockey och David kommit överens om att avsluta samarbetet och han återvänder till sin tidigare förening.”, skriver SHL-klubben på sin webbsajt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.