Polisen söker två män efter misstänkt överfallsvåldtäkt i Piteå

Uppdaterad
Publicerad

Efter den misstänkta våldtäkten vid Stadshotellet i Piteå på tisdagskvällen letar polisen just nu efter två misstänkta män, rapporterar Piteå-Tidningen.

Våldtäkten ska ha inträffat någon gång mellan klockan 19.30 och 21.00 på tisdagskvällen. Efter händelsen kom ambulans och polis till platsen och kvinnan togs om hand av ambulanspersonalen.

Polisen har hittills varit väldigt förtegen kring den misstänkta våldtäkten. Anledningen var att man inte hunnit förhöra kvinnan.

– Det har vi hunnit göra nu och vi har fått en mer exakt tid för det misstänkta brottet och lite hur hon har gått och så där. Vi ville gärna förhöra de som bor runt omkring först också, säger Aron Backman till Piteå-Tidningen.

Just nu letar polisen efter två män men ingen är än så länge frihetsberövad. Polisen har även varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning, enligt PT.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.