Ung flicka misshandlad – man sitter anhållen

Publicerad

Det har varit en stökig natt i Boden med två fall av misshandel och ett bråk.

Vid 23-tiden på lördagskvällen larmades polisen i Boden om att en flicka under 18 år ska ha blivit misshandlad av en ung man som hon tidigare haft en relation till.

I nuläget finns det inga uppgifter om att flickan behövt uppsöka sjukhs. Mannen har blivit gripen av polis och blev senare anhållen av jouråklagare.

Man misshandlad av kvinna

Det var inte nattens enda fall av misshandel i Boden. Senare under natten ska en man ha blivit misshandlat av en kvinna som han har en relation till. Polisen har varit på plats och hållit förhör, samt upprättat en anmälan misshandel.

Bråk i trappuppgång

Strax innan klockan tre på söndagsmorgonen anmälde dessutom en ung kvinna att det bråkades i ett trapphus i centrala Boden. En polispatrull beordras till platsen, vilket resulterade i att två bråkiga män försågs med handfängsel och omhändertogs med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer.

Männen har ännu inte kunnat höras då de varit allt för påverkade.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.