Foto: Stina Stjernkvist /TT

Äldre kvinna knuffades av cykeln – blev rånad

Uppdaterad
Publicerad

Under onsdagskvällen blev en kvinna i 70-årsåldern attackerad av två män när hon var påväg hem på sin cykel i Karlskoga. Männen knuffade av henne från cykeln och rånade henne.

Händelsen ska ha skett i området Skogsrundan i Karlskoga. Enligt kvinnan uppges rånarna vara unga män. Först ska de ha försökt ta hennes handväska, vilket de inte lyckades med. Däremot fick de med sig en del tillhörigheter innan de lämnade platsen.

– Man har haft förhör med kvinnan och hon har lämnat signalement, som tyvärr inte är så mycket att gå på. Allt har gått väldigt snabbt, säger Christina Hallin, presstalesperson på polisen.

Polisen har sökt i området, bland annat med hundpatrull, efter personerna. Enligt polisen ska kvinnan inte ha blivit fysiskt skadad i samband med händelsen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.