Foto: SVT

Bil hamnade i diket vid singelolycka – bebis i bilen

Uppdaterad
Publicerad

En personbil hamnade i diket i Ervalla, norr om Örebro i samband med en singelolycka på fredagseftermiddagen. I bilen färdades en kvinna och en åtta månader gammal bebis.

Larmet om olyckan kom klockan 17:02. En personbil var inblandad och den hamnade av oklar anledning i diket vid sidan av vägen vid Ervalla, norr om Örebro.

I bilen fanns vid olyckstillfället en kvinna och en åtta månaders bebis.

– Kvinnan, som har klagat på ryggsmärtor har frövistyrkan fått ut ur bilen utan att behöva klippa upp fordonet. Bebisen är till synes oskadd. Vi är där samt polis och ambulans och kvinnan får sannolikt åka med till sjukhus för kontroll, säger Tobias Frohm, inre befäl vid Nerikes brandkår.

I samband med räddningsinsatsen hålls vägen stängd i båda riktningar förbi olycksplatsen där det enligt räddningstjänsten råder mycket halt väglag.

– Vi räknar med att det kommer att vara stängt i ungefär 20 minuter till, säger Frohm vid 17.40-tiden.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.