Bilist körde av vägen och voltade flera gånger

Uppdaterad
Publicerad

Vid 16.30-tiden inträffade en singelolycka med en personbil på väg 49, söder om Askersund. En bilist körde in i mitträcket och ska därefter ha voltat flera gånger och slutligen hamnat på en åker.

Larmet om olyckan kom klockan 16:38 och inträffade på väg 49 vid Stubbetorp, söder om Askersund. Räddningstjänst och ambulans dirigerades till platsen.

– Det är en personbil hamnat i diket efter att först ha körts in i mitträcket. Räddningstjänsten anlände klockan 16.53 och då var två personer ute ur bilen. Den ska ha voltat fem-sex gånger innan den stannade på taket. Ambulans är larmad och trafiken flyter på sakta förbi platsen, säger Illona Lindholm vid SOS Alarm som svarar för räddningsregion Bergslagen.

Klockan 17.11 uppger polisen på sin hemsida att de har anlänt till olycksplatsen. De båda drabbade personerna ska ha lastats i ambulans och förts till sjukhus med oklara skador.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.