Polisen gjorde genomsökningar i centrala Örebro under torsdagskvällen och natten. Foto: Kristofer Ström/SVT

Stor polisinsats efter larm om knivattack vid Krämaren

Uppdaterad
Publicerad

Flera polispatruller skickade under torsdagskvällen till Krämaren efter larm om en grov misshandel. Enligt polisen misstänks en person ha blivit knivskuren i samband med ett bråk. Polisen har inlett en förundersökning och söker just nu spår efter två misstänkta gärningsmän.

Det var strax före klockan 19 på torsdagskvällen som polisen fick larm om bråk mellan tre personer vid Krämaren. När polisen kom till platsen hade två av de inblandade lämnat platsen.

– Kvar fanns en man i 25-årsåldern som hade sårsskador på överkroppen. Han kunde föras med ambulans till sjukhus. Det är oklart hur skadad han är, säger polisens pressinformatör Mats Öhman.

Polisen har under kvällen spärrat av brottplatsen och försökt säkra spårr. Enligt uppgifter till polisen anges det att den skadade mannen blivit knivhuggen.

Polisen har inlett en förundersökning och jobbar just nu efter rubriceringen grov misshandel.

Söker i närområdet med spårhund

Under torsdagskvällen har polisen sökt efter två misstänkta gärningsmän. Bland annat har man haft haft en spårhund till sin hjälp.

– Vi fortsätter att jobba bland annat med att söka efter eventuella brottsverktyg. Sedan gör vi inre och yttre efterspaningar

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.