EPA-traktor påkörd på E20

Uppdaterad
Publicerad

En EPA-traktor blev påkörd av en lastbil bakifrån kring 16 tiden under eftermiddagen på E20 i höjd med Finnerödja.

Larmet kom kring 16:00-tiden om att flera fordon var inblandade i en trafikolycka. När SVT Örebro talade med SOS Alarm ska det handlat om en EPA-traktor som blivit påkörd av en lastbil.

Först var Räddningstjänsten plats med en enhet och likaså ambulans, men ytterligare fyra, fem räddningsfordon kom sedan till platsen. Polisen kom till platsen lite senare än ambulans och räddningstjänst.

Det var oklart i vilkenhastighet lastbilen åkte i när den körde in i EPA-traktorn. Men enligt polisens hemsida ska föraren och passageraren i EPA-traktorn förts med ambulans till sjukhus. Det är ännu oklart om händelsen rör sig om något brott.

E20 i södergående riktning i höjd med Finnerödja var under cirka två timmar avstängt men vid 18:30 flöt trafiken på som vanligt igen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.