Två personbilar i krock på vägen mellan Norra Mos och E20. Foto: Emilie Pless/SVT

Flera olyckor i söndagstrafiken

Publicerad

Det har varit flera trafikolyckor i länet under söndagseftermiddagen.

Vid kvart i tolv inträffade en olycka mellan en lastbil och två personbilar på riksväg 51 i höjd med länsgränsen. Lastbilens släp ska ha kommit över i fel körbana, varpå en personbil körde in i släpet. Den fick snurr och kolliderade med ytterligare en personbil. En person fick föras till sjukhus med allvarliga skador.

Kvart över ett skedde en mindre allvarlig olycka på E20 i höjd med Marieberg i Örebro. Två personbilar ska ha krockat med varandra, men ingen av de totalt fem passagerarna skadades.

I höjd Västhaga i Örebro voltade en personbil av avfart 112 vid tjugo i två. Enligt polisen stals fordonet från en parkering vid en matbutik strax före olyckan. När de kom fram till olycksplatsen fanns föraren dock inte kvar, men enligt vittnen ska en person ha lämnat platsen.

Fem över tre kolliderade två personbilar på väg 641, mellan avfarten mot Kumla och rondellen vid Norra Mos. Enligt larmet rör det sig om en frontalkrock men polisen meddelar att ingen ska vara skadad.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer