Flera skadade efter slagsmål vid fotbollsplan

Publicerad

Ett stort slagsmål utbröt vid fotbollsplanen i Kvarntorp öster om Kumla under eftermiddagen. Enligt polisen har flera personer skadats i samband med bråket.

Vid 17.30-tiden fick polisen larm om bråk vid fotbollsplanen i Kvarntorp. Händelsen beskrivs i ett första skede som rörig, men polisen har lyckats koppla fyra personer till händelsen.

– En person är förd med ambulans till sjukhus, säger polisens presstalesperson Tommy Lindh.

Övriga personer ska bara vara lindrigt skadade och har inte behövt åka till sjukhus.

Uppgifter om tillhyggen vid slagsmålet

Enigt polisen är det för tidigt att säga om fler personer kan ha varit inblandade i slagsmålet. Såväl förhör som vittnesuppgifter pekar på att tillhyggen har använts i samband med bråket.

– Nu efterfrågar vi fler vittnen som kan ha mer uppgifter. Allt är väldigt rörigt. I nuläget rör det sig om fyra personer som är inblandade. Det kan vara fler, säger Tommy Lindh.

Ingen av de misstänkta personerna är fotbollsspelare och det är i dagsläget oklart varför bråket uppstod vid fotbollsplanen i Kvarntorp.

– Huvuddelen av de inblandade är minderåriga men en person ska vara i medelåldern, säger Tommy Lindh.

Ingen person är ännu gripen i samband med händelsen.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer