Flera trafikolyckor på E18/E20 i Örebro

Uppdaterad
Publicerad

På onsdagseftermiddagen inträffade flera trafikolyckor på E18/E20 i Örebro.

Klockan 16.16 kom det första larmet. En lastbil och en personbil var inblandade i en trafikolycka i det norrgående körfältet på Västerleden mellan avfarterna mot Ekersvägen och Vivalla.

– Personbilen snurrade och stod åt fel håll. Det var lite trafikstockning en stund, enligt SOS-Alarm som svarar för räddningsregion Bergslagen.

Klockan 16.34 kom nästa larm om ytterligare en trafikolycka som inträffat lite längre söderut i höjd med Trängens idrottsplats. Där var flera bilar inblandade, även det i norrgående körfält.

– Det är tre bilar som var inblandade i en kökrock. Räddningstjänst är på plats, liksom två ambulanser och polis. Det finns inga uppgifter just nu om eventuella personskador. Trafiken flyter långsamt förbi just nu i vänster körfält, säger Jenny Holmberg vid SOS-Alarm vid 17-tiden.

Inga personer behövde föras till sjukhus vid någon av olyckorna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.