Kommer Indianerna få fortsätta köra på banan? Foto: TT

Indianernas framtid skjuts upp

Uppdaterad
Publicerad

Efter dagens sponsormöte med Indianerna kunde inget beslut fattas. Om klubben har möjlighet att rekonstruera företaget återstår att se.

I dag skulle ett beslut om Indianernas framtid ha fattats, men beslutet har skjutits upp till på söndag då ett styrelsemöte ska hållas istället. Enligt Indianernas ordförande Dan-Åke Moberg beror det inte på att sponsorerna svek vid dagens möte, utan att Svenska motorcykel- och snöskoterförbundet (Svemo) dröjt med sitt svar.

– Vi kan inte fatta ett beslut som Svemo inte har godkänt, de har sista ordet för vad som krävs för att vi ska få hålla igång klubben, säger Dan-Åke Moberg.

Efter dagens möte med sponsorerna har Dan-Åke diskuterat de olika förslag som kommit upp med en advokat. Advokaten har fört vidare informationen till Svemo och ett svar väntas i morgon, fredag.

– På söndag ska vi hålla styrelsemötet och då måste vi vara framme vid växlarna så att säga, säger Dan-Åke Moberg.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Indianerna

Mer i ämnet