Två personer fick föras till sjukhus efter att ha knivskurits i en lägenhet i Fellingsbro. Foto: SVT

Inga gripna för knivskärningen i Fellingsbro

Uppdaterad
Publicerad

Vid lunchtid igår knivskars två personer i Fellingsbro. De fördes sedan till sjukhus och polisen letar fortfarande efter gärningsmännen.

– Kvinnan blev allvarligast skadad. Hon låg först i respirator, men har vaknat upp nu, säger Anders Sjöberg, vid polisen.

En man och en kvinna i 20-års åldern knivskars igår i Fellingsbro. Båda var vid medvetande när polisen kom till platsen men fördes sedan till sjukhus.

– De mår såklart inte bra. Jag har inga besked när det gäller själva skadeläget, men kvinnan var allvarligast skadad. Vi försöker hålla förhör med dem så fort det bara går, säger Anders Sjöberg, polisområdeskommunikatör.

Ingen gripen

Igår meddelade polisen att de sökte efter tre misstänkta gärningsmän. Idag meddelar polisen att ingen ännu är gripen. Polisen vet inte vad som kan ligga bakom händelsen.

– Nu måste vi komma till rätta med vad som hänt. Det finns omständigheter bakom det här, men vi har ingen aning om det har betydelse eller om annat spelar in. Vi försöker kartlägga varför det här har skett, säger Anders Sjöberg.

Vill ha uppgifter

Polisen är fortfarande intresserad av att få in fler vittnesuppgifter.

– Vi vill få en bild av händelseförloppet. Därför är vi intresserade av om någon sett något, säger Anders Sjöberg.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.