IVH Västerås tränare hoppar av

Uppdaterad
Publicerad

Med bara dagar kvar till seriepremiären i handbollens elitserie för damer står IVH Västerås utan tränare. Göran Lindsgård som tränat laget i två säsonger meddelade på onsdagen klubben att han slutar med omedelbar verkan.

Han säger till Tvärsnytt att han saknar glöden för att lägga ner den tid som krävs som tränare. IVH Västerås spelar första matchen för säsongen på söndag hemma mot Önnered.

Efter att Göran Lindsgård avgått som tränare för handbollslaget IVH från Västerås bara dagar innan seriestart så sitter IVHs ledning i krismöten för att hitta en ny tränare. Innan det är löst tar damansvarig Eva Agarsson över som tränare tillsammans med hennes man Anders Agarsson.

– Klubben respekterar Lindsgårds beslut, saknar man motivation ska man kliva av, säger Eva Agarsson till Västmanlandsnytt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.