Kif tappade hemma mot Rosengård

Publicerad

Kif såg länge ut att kunna ta hem segern i mötet mot Rosengård FC på hemmaplan under söndagseftermiddagen, men efter en snabb kvittering från Rosengårds sida blev slutresultatet till slut 2-2.

Det började bra när jumbon Kif Örebro tog emot Rosengård FC på hemmaplan på söndagseftermiddagen. Kif tog tidigt ledningen med 1-0 i första halvlek och utökade sedan till 2-0 i andra.

Kif hade 2-0 och var på väg mot en skräll, men sedan satte Rosengårds Sanne Troelsgaard två mål för bortalaget. 2-2 blev också slutresultatet i matchen.

– Det är en jämn match och vi krigar på och försöker ställa om på dem. Dess värre orkar vi inte hålla 2-0-ledningen vilket vi hade behövt men det var ett steg framåt att få med sig ett så bra resultat mot ett så bra lag, säger 2-0-målskytten Julia Spetsmark.

Hon hyllades av SVT Sports expert Daniel Nannskog.

– Hon var matchens bästa spelare, berömmer Nannskog.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.