Genrebild på polis. Foto: Johan Nilsson/TT

En gripen efter bråk i Ramsberg – kniv tagen i beslag

Uppdaterad
Publicerad

Polis larmades till Lindesbergs kommun på torsdagseftermiddagen efter larm om ett våldsbrott i Ramsberg. Flera patruller skickades till platsen och en man greps av polisen.

Larmet om ett förmodat våldsbrott i Ramsberg i Lindesbergs kommun kom klockan 13.31 på torsdagseftermiddagen. Flera polispatruller har skickats till platsen. En man är gripen och polisen har tagit en kniv i beslag. Ingen person ska dock ha skadats i samband med händelsen.

– Det är en man och en kvinna som bråkat, och mannen är gripen misstänkt för olaga hot och misshandel, säger polisens presstalesperson Tommy Lindh.

Mannen är i 30-årsåldern och gripandet gjordes 14.06.

Flera patruller och en ambulans skickades

Initialt tydde larmet på att ett grovt våldsbrott skulle ha begåtts och flera polispatruller skickades till Ramsberg.

– Vi har läget under kontroll som det ser ut just nu, men jag vill inte gå ut med fler uppgifter för närvarande, säger Stefan Wickberg, presstalesperson hos polisen region Bergslagen, strax efter larmet kommit in vid halv två-tiden på torsdagseftermiddagen.

En ambulans larmades också ut till platsen.

– Den har tydligen kallats tillbaka. Men uppgifter finns om att det ännu inte går att utesluta att ett våldsbrott har skett, säger Wickberg.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.