En person fick föras till sjukhus med skärskador. Foto: Johan Pisoni/SVT

Bråk i centrala Degerfors – en till sjukhus med skärskador

Uppdaterad
Publicerad

Strax efter klockan 15 larmades polisen till en lägenhet i centrala Degerfors efter att man larmats om en pågående misshandel. 

– Vi fick direkt indikationer på att det skulle vara en kniv inblandad, säger Stefan Wickberg, presskommunikatör på polisen.

Fyra polispatruller från Örebro och Karlskoga samt ambulans åkte till platsen och fann flera personer i lägenheten då de kom fram. En man i lägenheten fick föras till sjukhus med synliga skärskador.

– Personen ska ha haft skador på händerna. En kniv har beslagtagits och utredningen får visa om skadorna är skärskador från just den kniven.

Två gripna

Två personer greps efter händelsen på olika platser i Degerfors. Båda är misstänkta för grov misshandel. Runt fem personer ska ha befunnit sig i lägenheten när de två misstänkta männen kom dit och misshandeln ägde rum. Varför männen kom dit är ännu oklart.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.