Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

Misstänkt rattfyllerist mejade ner cyklar i centrala Örebro

Uppdaterad
Publicerad

En kvinna i 40-årsåldern är misstänkt för vårdslöshet i trafik och drograttfylleri. Polisens patrull förföljde kvinnans bil från centrala Örebro bort till Tybble centrum, där jakten tog slut när kvinnan körde in i en lastkaj.

Vid halv tre-tiden natten till lördagen bestämde sig en polispatrull för att följa efter en kvinna i centrala Örebro, efter att de sett att hon slängt ut någonting inifrån sin bil som misstänks vara narkotika.

Kvinnan skadades när hennes bil kraschade in i en lastkaj i Tybble centrum, men hennes skador ska inta vara allvarliga.  Hon fördes till USÖ med ambulans för vård och provtagning för att se om hon var narkotikapåverkad.

Drabbade cykelägare kan höra av sig

När kvinnan försökte köra ifrån polisen mejades ett antal cyklar ner längs vägen.

– De som är drabbade får göra en anmälan. Vi vet ju inte vem som äger vilken cykel, säger Mats Öhman, polisens presstalesperson i region Bergslagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.