Örebrojubel efter 1–0.

Mittfältaren tillbaka i Kif

Uppdaterad
Publicerad

Hon lämnade klubben för två år sedan för USA. Nu är Ellen Karlsson tillbaka som en av tre spelare som är klara för Kif Örebro.

21-åriga mittfältaren/ytterbacken Ellen Karlsson flyttade till USA för studier och spel i collagelaget Bridgeport för två år sedan. Efter att ha kommit tillbaka till Sverige spelade hon med Rynninge IK men kommer närmast från Jitex BK.

Kif Örebro har även gjort klart och förlängt kontraktet med 22-åriga Sara Nordin. Hon var uppe i Skellefteå och tränade med Sunnanå SK nyligen men väljer alltså att stanna kvar i Örebro. 

Även 19-åriga Wilma Fransilla, som under hela hösten var med i A-truppen, förlänger sitt kontrakt.

– Jag är mycket glad att dessa tre spelare nu är klara för årets trupp och ser fram emot att se deras fortsatta utveckling under året, säger George Papacristou, huvudtränare, i ett pressmeddelande. 

Så sent som för fem dagar sedan förlängde Kif Örebro kontrakten med målvakterna Mimmi Paulsson Febo och Lina Domberg samt backen Jennie Wecksell.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.