Foto: Privat

Ny person anhållen för misstänkt mord i Karlskoga

Publicerad

I lördags hittades en man i 30-årsåldern död i Karlskoga. Två personer greps och anhölls för misstänkt mord. Nu är en ny person anhållen skäligen misstänkt för mord.

De två personer som anhölls är inte längre frihetsberövade men är fortfarande misstänka för mord. På onsdagen anhölls en ny person skäligen misstänkt för mord.

– De två andra personerna släpptes innan. Jag kan inte uttala mig om varför men vi ansåg att de inte behövde vara frihetsberövade, säger förundersökningsledaren Elisabeth Börjesson till SVT Nyheter Örebro.

Omständigheterna är ännu oklara vad gäller det misstänka mordet och i nuläget pågår en rättsmedicinsk undersökning av kroppen.

– Det är vanliga förundersökningsåtgärder. Vi håller förhör och genomför en rättsmedicinsk undersökning nu, säger Elisabeth Börjesson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.