Ny stjärna klar för Kif

Uppdaterad
Publicerad

Lisa Dahlkvist återvänder till Kif Örebro kommande säsong. Därmed är hon den tredje landslagsspelarna som på kort tid skriver på för klubben.

– Det här är en jättespännande utmaning med ett lag som satsar mot Champion League, men även en långsiktighet i att fortsätta vara ett topplag i damallsvenskan, säger Lisa Dahlkvist, som gör sin första träning med sitt nygamla lag under onsdagen.

I ett pressmeddelande bekräftar klubben att ett ettårskontrakt har skrivits med 27-åringen.

KIF Örebro

Redan efter säsongen 2005 i Kif Örebro lämnade Lisa Dahlkvist laget för spel i Umeå IK, Göteborg, Tyresö och norska Avaldsnes. År 2012 blev det spel i Tyresö FF.

– Förutom att Lisa är en bra fotbollsspelare, så är det jättekul att hon kommer tillbaka till Örebro och hon kommer betyda mycket för laget både på, som vid sidan om planen, säger Kif Örebros tränare Rickard Nilsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

KIF Örebro

Mer i ämnet