Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: Johannes Weckström/SVT

ÖSK presenterar ny vd – Jonas Lindegren tar över

Uppdaterad
Publicerad

Idag presenterade ÖSK fotboll  sin nye vd, tillika klubbchef, Jonas Lindegren.

Jonas Lindegren är 39 år gammal och kommer senast från Kura omsorg i Sverige AB, även där i rollen som vd. Han har studerat på Örebro universitet och har en magisterexamen i ekonomi.

– Jonas kunskap inom ekonomi och strategiskt arbete är precis det ÖSK behöver. Med Jonas som ny vd kan ÖSK nu påbörja den viktiga omstart av klubben som är nödvändig. Vi välkomnar Jonas till klubben och ser fram emot ett gott samarbete, säger Kent Persson, styrelseordförande för ÖSK fotboll i ett pressmeddelande.

I dagsläget är det ännu oklart vilket datum Jonas kommer att tillträda men han är glad att få axla rollen som den nya vdn framöver.

– För mig är det här en pojkdröm, jag får chansen att leda klubben i mitt hjärta. Att kombinera hjärna och hjärta, hjärna i from utav det jag har i yrkeslivet och hjärta för den passionen jag har för klubben säger, Jonas Lindegren.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.