• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Örebro hockeys huvudtränare Niklas Sundblad. Foto: Erland Segerstedt/TT

Örebro hockey i extrainsatt möte: ”Vi måste börja vinna”

Uppdaterad
Publicerad

Under söndagseftermiddagen höll Örebro hockeys styrelse ett extrainsatt styrelsemöte för att diskutera hur man ska lösa den situation laget befinner sig i.

Gårdagens förlust mot Luleå blev lagets nionde raka. Det går minst sagt tungt för Örebro hockey och av den anledningen hölls under söndagen ett extrainsatt styrelsemöte.

– Vi behövde göra en analys av säsongen fram till nu och diskuterade mycket. Vi ska försöka börja vinna hockey, säger huvudtränare Niklas Sundblad efter mötet.

Kan inte gå in på detalj

Enligt honom ska det inte vara aktuellt med någon förändring inom staben i dagsläget, men vill inte gå in i detalj på vad som sades under mötet.

– Det är alltid olika faktorer som vi ska förbättra. Vi kommer inte sitta still utan jobba stenhårt så att vi kan börja vinna så snart som möjligt.

Hitta pepp

Nästa match är mot Brynäs på torsdag och nu gäller det, förutom att hitta vinnartaktiken, att peppa laget.

– Det är klart det inte är någon bra stämning, man måste vinna för att ha bra stämning. Nu har vi torskat nio raka och vi måste jobba hårt och göra alla saker rätt. Sen måste vi hitta bra saker också, så att vi får igång killarna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.