Örebros spelare deppar efter bronsmatchen i TV-pucken mot Stockholm Nord. Foto: Joesfine Loftenius/Bildbyrån

Örebro län utklassade i bronsmatchen

Det blev ytterligare en förlust för lag Örebro län innan TV-pucken i dag avslutades. 6-0 slutade bronsmatchen mot Stockholm Nord.

I kvartsfinalen vann Örebro län sensationellt mot Stockholm Syd. I semin tog det stopp mot Västerbotten och när Stockholm idag åter stod som motståndare, denna gång Stockholm Nord, hade Örebrolaget aldrig någon chans.

Efter bara några sekunder tog Stockholm Nord ledningen och efter första perioden stod det 4-0. Spelet från Örebros sida förbättrades under andra perioden, men något mål blev det aldrig.

Rekordplacering

Slutresultatet blev 6-0 och lag Örebro län får åka hem med en fjärdeplats i bagaget. En fjärdeplats som trots allt är den bästa placeringen Örebro län haft i turneringen på över 50år och tangerar rekordplaceringen från mitten av 60-talet.