Örebro tappade sent mot Brynäs

Örebro Hockey ledde med 1-0 fram till sista perioden.

Då vände fjorårets finaliset Brynäs på steken, och vann matchen med 1-2.

Tio minuter in i matchen gjorde Sakari Manninen 1-0 efter att ha blivit frispelad framför målvaktsburen av lagkamraten Jere Sallinen. Framspelaren stod med ryggen emot och en Brynäs-spelare runt sig innan han hittade rätt.

Stökig match

Den här matchen kom egentligen att präglas av utvisningar och tuffa närkamper. Brynäs nummer 11, Kevin Clark blev utvisad två gånger kom i första perioden.

Örebro hockey

I andra perioden fortsatte närkamperna och gruffet. Det blev stökigt vid tre tillfällen när spelarna hoppade på varandra, och samtidigt blev Örebro-nyförvärvet Victor Bartley tacklad i sargen med huvudet före.

Brynäs vände på steken

Örebro såg länge ut att hålla nollan och vinna sin andra raka hemmamatch.

Men det var då Brynäs lyckades ta sig in i matchen, Johan Alcén gjorde först kvitteringen innan Kevn Clark satts spiken i kistan med en och en halv minut kvar av matchen.

Matchen slutade 1-2 till Brynäs och det här var Örebro Hockeys andra raka förlust den här säsongen i SHL.