Foto: Jan Larsson

Därför var det polispådrag på Järntorget – flera unga män ska ha bråkat

Publicerad

Strax efter halv sex på tisdagen så ryckte polisen ut till Järntorget i centrala Örebro på ett misstänkt bråk. Enligt de initiala uppgifterna ska det ha varit ett tiotal unga män som ska ha bråkat och en ska ha blivit skadad.

När polisen anländer till platsen har flera av de som ska ha varit inblandade lämnat platsen och någon skadad syns inte till.

– Det ska ha varit ett bråk, men det finns i nuläget inget att gå på eller något som talar för att någon ska ha blivit skadad. Därför kommer patrullen på plats inte vidta några vidare åtgärder, säger Christina Hallin, presstalesperson på polisen.

Hon fortsätter:

– Sen kan det ju hända att någon kommer till oss och berättar mer senare, säger Hallin.

Patrullen på plats har inte sett eller kan inte på andra sätt bekräfta att någon blivit skadad, så det kommer inte att skrivas någon anmälan.

Två män fördes bort på grund av att de stört den allmänna ordningen, men ingen av dem misstänkts för något brott. Männen är i 20- respektive 30-årsåldern.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer