Foto: SVT

Räknar med Örebro-stöd för Mellovinst

Uppdaterad
Publicerad

Imorgon är det dags för tredje deltävlingen i Melodifestivalen. State of Drama är tillbaka på melodifestival-scenen och då räknar gruppen med många röster från Örebro.

Stefan Koro betraktar sig fortfarande som örebroare. Visserligen bor han numer i Borås för att satsa helhjärtat med bandet State of Drama där han spelar keyboard men under fyra år har han bott och utbildat sig i stan. Något som kan komma väl till pass när State of Drama nu tävlar i Melodifestivalen igen.

– Det är vänner som är kvar i Örebro som ska tokrösta och de är många, säger Stefan Koro. Jag litar på dem! Röstar de inte kommer jag aldrig mer att hälsa på!

I fjol skrällde State of Drama när de gick direkt till final med balladen ”Falling” i Melodifestivalen. Den här gången deltar de med upptempolåten ”All we are”.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Melodifestivalen i Tvärsnytt

Mer i ämnet