Sju män greps efter att en man misshandlats och stuckits med ett vasst föremål. Foto: Andreas Ericson/SVT

Sju gripna efter misshandel på strippklubb

Uppdaterad
Publicerad

Tidigt under morgonen larmades polisen till en privat klubb i Örebro där en man misshandlats med ett stickvapen och slagits i huvudet. Mannen fördes till USÖ och sju män greps på platsen.

Det var vid 05:19 imorse som polisen fick larm från SOS om en misshandel på en privat klubb i Örebro. Utanför lokalen, som är en strippklubb på Holmens industriområde i Örebro, hittades en man i 25-årsåldern som blivit stucken i benet med ett vasst föremål och även slagits i huvudet med ett tillhygge.

Mannen var vid medvetande och enligt polisen talbar då han fördes till sjukhuset i Örebro. Hur allvarligt skadad mannen är är oklart.

Sju gripna

I lokalen befann sig sju andra män som alla greps på plats. Enligt polisen ska vissa av dem vara kända av polisen sedan tidigare.

Mannen hittades utomhus, en bit från lokalerna. Foto: Andreas Ericson/SVT

– Alla sju fördes till arresten och nu är vår uppgift att ta reda på vem som gjort vad på den här klubben. Vi vill även hålla målsägandeförhör med mannen som fördes till sjukhus, säger polisens vakthavande Jan-Åke Sjöström.

Tekniker inkallade

Polisen utreder ärendet som våldsbrott och under förmiddagen rubricerades händelsen som grovt rån, då målsägande även blivit bestulen på tillhörigheter.

Ett stort område kring lokalen är avspärrad och polisen bevakar området.

– Tekniker från Värmland är inkallade. Under dagen kommer det göras en brottsplatsundersökning, säger Jan-Åke Sjöström.

Två kvinnor ska ha följt med polisen från platsen under morgonen för förhör om händelsen, men de är inte misstänkta för inblandning i ärendet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.