Arkivbild. Antonio Lindbäck hoppas kunna köra snart igen. Foto: Anders Wiklund / TT

Speedwaystjärnan Lindbäck till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

Antonio Lindbäck kommer inte vara med i kvällens semifinal i den engelska ligan. Han har drabbats av magproblem och tvingats uppsöka sjukhus.

Speedwaystjärnan Antonio Lindbäck, som tidigare körde för Indianerna och nyligen bytte klubb till sin Masarna i Sverige, kör för Poole Speedway i den engelska ligan.

Nu skriver speedwayklubben på sin hemsida att Antonio Lindbäck inte kommer delta på kvällens match. Lindbäck vårdas på ett sjukhus i Sverige, där han undersöks.

Indianerna

Haft problem i flera veckor

Antonio Lindbäck skriver själv på sin Facebooksida att han haft problem med magen de senaste 6–8 veckorna och att han hoppats bli bättre. Vidare skriver han att han inte kommer kunna köra i kväll och inte heller kommer delta på fredagens match i Torun. Han hoppas kunna delta i VM-deltävlingen på lördag.

Matt Ford från Poole Speedway är bekymrad över situationen.

– Vi är förtvivlade över nyheten som vi fick tidigt imorse. Tyvärr har det här försatt klubben i ett hemskt läge på dagen för säsongens viktigaste match, säger han på klubbens hemsida.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Indianerna

Mer i ämnet