Foto: TT

Två män anhållna misstänkta för mordförsök

Publicerad

Under natten mot torsdagen har tre personer gripits och senare anhållits efter en polisinsats i Karlskoga. Bakgrunden är ett knivbråk som skedde sent i fredags kväll i Karlskoga, där två unga män skadades, varav den ena allvarligt.

Det var vid 02-tiden natten mot torsdagen som polisen efter en tids spaning slog till mot en adress i Karlskoga.

Två män greps, misstänkta för ett mordförsök som inträffade vid 23.30-tiden fredagen den 13 september i Karlskoga.

– Det är en insats som genomförts efter grundläggande polisiärt arbete. Två män greps i en fastighet som det har bedrivits spaning på, säger Fredrick Bäcker, vakthavande befäl vid polisen region Bergslagen.

Misstänks för skyddande av brottsling

De två männen har senare under natten anhållits efter beslut av åklagare. Ytterligare en person, en kvinna, greps i samband med nattens insats.

– I samband med gripandet av männen har en kvinna påträffats i den aktuella fastigheten och hon greps initialt, misstänkt för skyddande av brottsling och anhölls även hon av åklagare på samma grunder.

Vad är det för ålder på de misstänkta?

– Det är inget vi går ut med eftersom vi just nu fortsatt håller på att utreda ärendet, säger Bäcker.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer