Två personer till sjukhus efter bilolycka i Örebro

Uppdaterad
Publicerad

Två män i 30- och 25-årsåldern har fått föras till sjukhus efter en singelolycka på Gustavsviksvägen i Örebro under lördagsmorgonen. En av männen vårdas på intensivvårdsavdelningen på USÖ för allvarligare skador.

Larmet inkom vid femtiden på morgonen när en polispatrull iakttog en personbil som färdades snabbt och vingligt plötsligt körde av vägen.

– Jag vet inte om de blev direkt ögonvittne till olyckan eller om de var på plats snabbt efter att bilen drog av vägen, men polisen hann aldrig göra något förföljande, säger polisens presstalesperson Mats Öhman.

Två män i 30- och 25-årsåldern fick föras med ambulans från platsen. Den äldre av de två männen fick allvarligare skador och har lagts in på intensivvårdsavdelningen på Universitetssjukhuset i Örebro.

”En person försvann till fots”

Enligt polisen fanns även en tredje person i bilen vid olyckstillfället.

– En person försvann från platsen till fots, säger Mats Öhman som menar att personerna inte är från Örebro.

I bilen hittades en mindre mängd misstänkt narkotika och männen misstänks för narkotikabrott.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.