Misstänkt för försök till mord anhållen. Foto: TT

Ung man knivskuren på parkeringsplats i Örebro

Publicerad

I samband med ett bråk på en parkeringsplats i Örebro under lördagsnatten knivskars en ung man. När polis kom till platsen var det oroligt med flera pågående småbråk i området.

Larmet om händelsen kom klockan 02.18 på lördagsnatten. Ett bråk uppstod på en parkeringsplats vid Postnords anläggning i området Pilängen, sydväst om Örebro.

– Det har varit oroligt i området efter midnatt och uppstått konflikter mellan olika grupperingar. I samband med det ska en ung man ha blivit knivskuren och förts från platsen i en privat bil. Han skall inte uppsökt sjukhus, såvitt vi vet, säger Kenneth Johannesson, kommunikatör vid polisen, region Bergslagen.

Oroligt på platsen

Polisen har strax efter händelsen kommit till platsen och tagit vittnesuppgifter. I samband med det noterades att det var oroligt och förekom flera småbråk på platsen.

– Det rör sig om bilburen ungdom och det fanns flera unga personer på området. Det är en hel del alkohol och andra droger, stök och nedskräpning.

En anmälan om grov misshandel är upprättad. Ingen person är ännu frihetsberövad.

– Vi har fått in en del uppgifter om vem det kan röra sig om, men vi har inte kommit i kontakt med den målsägande ännu, utan måste prioritera andra ärenden just nu säger Johannesson vid 11.15-tiden på lördagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.