Mikael Åberg, Elvedin Basic och Anders Nord har i dag rullat till Laxå och är där för att höra vad ni tycker är de viktigaste frågorna inför valet. Foto: SVT

Valpatrullen på plats i Laxå

Uppdaterad
Publicerad

Nu har valturnén nått Laxå, kommunen med en av Sveriges vildaste skogar. Valpatrullen är på plats för att ta reda på vvad ni tycker är viktigast inför höstens val.

Regler för kommentarer

  • Vi tillåter aldrig förtal, hets mot folkgrupp, uppvigling, olaga hot, barnpornografibrott, olaga våldsskildring, upphovsrättsintrång eller annan brottslig handling.
  • Vi tillåter inte att någon namnger en misstänkt brottsling eller publicerar uppgifter som på något sätt kan vara kränkande om en annan person.
  • Vi tillåter inte kommersiella budskap.
  • SVT tar aktivt ställning för demokratiska grundvärden och alla människors lika värde. Vi tillåter inte inlägg som syftar till nedvärdera grupper utifrån exempelvis könstillhörighet, hudfärg eller sexualitet.

Mer utförlig information om SVT:s regler för sociala medier hittar du här.

Då kommer vi till dig

Under några veckor gör vi turné runt om i länet för att prata valfrågor. Här kan du se när vi kommer till din kommun:

2 maj – Örebro

3 maj – Kumla

4 maj – Hallsberg

7 maj – Lekeberg

8 maj – Askersund

9 maj – Laxå

14 maj – Degerfors

15 maj – Karlskoga

16 maj – Hällefors

17 maj – Ljusnarsberg

18 maj – Lindesberg 

21 maj – Nora

22 maj – Region Örebro län

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Val 2018 Örebro

Mer i ämnet