Webbläsaren stöds inte

SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.
Under söndagen pågick reparationsarbetet. Foto: Thomas Wedin /SVT

Vattenläcka i Gyttorp – reparationsarbetet klart

Uppdaterad
Publicerad

En vattenläcka har drabbat det kommunala ledningsnätet i Bergsäng, Gyttorp i Nora under lördagen. Vattnet stängdes av för boende i Bergsäng och Gyttorp under reparationsarbetet som blev klart under söndagen.

Abonnenter i Bergsäng och Gyttorp har påverkats av läckaget. Det uppstod på en vattenledning precis vid infarten till Gyttorp från Norahållet.

Vattenförsörjningen har varit avstängd under reparationsarbetet och två släpkärror med nödvatten ställdes ut på orten. Arbetet med att laga ledningen pågick under söndagen och var avklarat vid 13.20-tiden.

När nu vattnet åter slagits på kan vattnet ha lägre tryck initialt och även vara missfärgat uppger Samhällsbyggnad Bergslagen.

Släpkärror med dricksvatten finns uppställda på två platser. En på torget i Gyttorp och en här vid Noravägen 24. Foto: Thomas Wdin /SVT

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer