Centrumchefen Jessica Landmark och butiksanställda Johan Hoffsten berättar hur läget har varit under Black Friday. Foto: Erika Landt/SVT

Fullt på köpcentrets parkering under Black Friday

Uppdaterad
Publicerad

Vid lunchtid på fredagen i Linköping var parkeringarna vid I-huset nästintill fulla med bilar. Trots det menar centrumchefen Jessica Lundmark att läget har varit under kontroll.

Under de senaste åren har Black Friday varit en dag då flera kunder lockas till butikerna för att fynda på rean och årets fredag var inget undantag. Trots pandemin lockades flera kunder till I-huset i Linköping. Enligt centrumchefen har man kontinuerligt arbetat med säkerheten under perioden och speciellt under liknande dagar. De har bland annat satt upp skyltar och centrumvärdar finns på plats.

– Säkerheten är alltid högsta prioritet för oss, säger Jessica Lundmark.

Linköping

Även butiksanställda Johan Hoffsten säger att de flesta besökare har följt råden, men att de varit tvugna att påminna vissa att hålla avstånd. 

Hör Jessica Lundmark och Johan Hoffsten berätta mer i videon ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Linköping

Mer i ämnet