Peter Wahlberg, chef för lokalpolisområde Norrköping. Foto: SVT

Efter dubbelmordet – polisen vill ha tips om flygbuss

Uppdaterad
Publicerad

Idag har det gått fem dygn sedan dubbelmordet utanför en nattklubb i centrala Norrköping.

– Vi arbetar hårt i utredningen och har hållit ett femtiotal förhör, säger Peter Wahlberg vid polisen.

Det var i torsdags förra veckan som två män sköts ihjäl utanför nattklubben Hugo i centrala Norrköping. Nu har fem dygn gått sedan händelsen och enligt polisen har man fått in färre tips från allmänheten än vad man hade hoppats på. Samtidigt hoppas polisen nu på att få in fler tips.

– Vi söker information från personer som vistats runt nattklubben Hugo vid den aktuella tidpunkten. Iakttagelser av fordon är intressant kring den platsen. Vi vet att en flygbuss anlände till resecentrum vid 01.20-tiden på natten och vi är intresserade av att komma i kontakt med passagerare på den bussen, säger Peter Wahlberg som är chef för lokalpolisområde Norrköping.

Gängmorden i Norrköping

Polisen är också intresserad av tips från Rejmyre där en brinnande bil hittades som man tror kan ha koppling till morden.

Hör mer om utredningen i videoklippet här ovanför.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Gängmorden i Norrköping

Mer i ämnet